Aanvraag aanmelding/informatie

Aanmelden en informatie

Bent u op zoek naar een passende basisschool voor u en uw kind? Wij staan u graag te woord!

De directie van de school wil u graag in een persoonlijk gesprek voorafgaande aan de aanmelding de nodige informatie geven over de school. Wij geven dan tevens een rondleiding, zodat u een indruk krijgt van de school en onze werkwijze.

Als u overweegt om uw kind in te schrijven op BS Sint Martinus, zijn er de volgende mogelijkheden:

1. U neemt contact op met de school

Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend, informatief gesprek en een rondleiding kunt u contact opnemen met school (maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 16.30uur). Wij zijn telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 045-5711559

2. De school neemt contact met u op

Naar aanleiding van uw aanvraag voor extra informatie nemen wij persoonlijk contact met u op.

Als u uw kind wilt aanmelden op onze school, verzoeken wij u vriendelijk het aanmeldingsformulier in te vullen en de benodigde extra informatie toe te voegen. U kunt dit formulier met de extra documenten afgeven bij de directie van de school of verzenden per post of per e-mail naar info.martinus@innovo.nl.  liefst 2 dagen voor de geplande afspraak.

Indien wij alle benodigde gegevens hebben ontvangen, kunnen wij uw kind inschrijven op onze school. U ontvangt dan een brief met de bevestiging van de inschrijving.

Als wij aan de ondersteuningsbehoefte van het kind kunnen voldoen worden vierjarigen en kinderen die door verhuizing op school willen komen, in principe altijd aangenomen. Uitzondering op deze regel wordt gemaakt voor kinderen waar een advies ligt voor een plaatsing in het speciaal (basis)onderwijs. Deze aanmeldingen worden apart bekeken.

Heeft uw kind al een broer of zus bij ons op school, dan kunt u het aanmeldingsormulierformulier downloaden (bij menu aanmelden/informatie) en het ingevuld inleveren bij de directie.

* Verplichte velden